Winnaar shoptegoed Kaya sieraden

Afgelopen week kon je meedingen naar shoptegoed voor Kaya sieraden. Er werd massaal meegedaan waarvoor dank. Ik vond het erg leuk dat jullie de moeite namen om een bezoekje aan mijn website te brengen en meededen.

Helaas kan ik maar een iemand blij maken met een prijs maar weet dat ik het jullie allemaal gunde!

De winnaar van €35,- shoptegoed voor Kaya sieraden

De winnaar van het shoptegoed voor Kaya is:

Elisabeth Maria Martina

Elisabeth Maria Martina, gefeliciteerd! Ik neem vandaag contact met je op via de mail en wens je ontzettend veel plezier met het shoptegoed. Nu ben ik uiteraard wel benieuwd naar  jouw favoriete sieraad van Kaya.

Iedereen alvast een hele fijne moederdag gewenst! Niet gewonnen? Volg me op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief zodat je nooit meer een winactie mist.

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

Klets mee

3 bericht(en) Op "Winnaar shoptegoed Kaya sieraden"

avatar
די מריו
Gast

Gefeliciteerd.

Love AS Always
Di mario

elisabeth maria martina
Gast
elisabeth maria martina

helemaal blij mee, dank u wel

0 shares