Samenwerken

Zou je graag willen adverteren op juliaflynn.nl of op een andere manier willen samenwerken met mij? Dat kan! Ik bespreek graag de mogelijkheden om tot een leuk en origineel idee te komen. Staat jouw vorm van samenwerking er niet bij? Suggesties zijn altijd welkom. Ik denk graag met je mee.

 • Reviews 

Wil je dat ik een review schrijf over een product of dienst? Dat kan. Ik zal ten alle tijden eerlijk zijn over een product. Het kan dus zo zijn dat ik minder enthousiast over iets ben en dat ook zal benoemen op mijn blog. Ik probeer mijn reviews altijd met een originele insteek te schrijven. Standaard reviews zijn al genoeg te vinden op beoordelingssites.

Een voorbeeld van een review vind je hier

 • Advertorial

Ik vind het erg leuk om advertorials te schrijven. Ik steek hier dan ook veel tijd in. Om de nadere details en kosten te bespreken kun je contact met me opnemen.

Een voorbeeld van een advertorial vind je hier

 • Winacties

Winacties vind ik erg leuk. Niets is leuker dan mijn bezoekers blij te kunnen maken met give aways zodat ze kennis kunnen maken met leuke brands.

Een voorbeeld van een winactie vind je hier

Heb je misschien nog andere ideeën wat betreft een leuke samenwerking? Suggesties zijn altijd welkom en bespreekbaar.

Ik bied geen ruimte voor gastblogs van bedrijven. Dit om de teksten zoveel mogelijk in mijn eigen schrijfstijl te houden zodat bezoekers niet voor een verrassing komen te staan. 

Meer informatie over de doelgroep en statistieken in een oogopslag? Neem dan een kijkje in mijn mediakit. 

Reacties

  • Joyce
  • 16/05/2017
  Beantwoorden

  Wil je ff contact over Vita’s family run 4 kika bij de Boshut

  1. Hoi Joyce, dat is prima. Ik stuur je een mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *