Privacy

Je mag van mij verwachten dat ik je privacy ontzettend serieus neem. Met het gebruik van mijn website ga je automatisch akkoord met deze policy en het feit dat ik deze zonder voorafgaande melding kan wijzigen. (maak je geen zorgen je privacy zal niet in gevaar komen) 

De nieuwsbrief

Zoals je ziet kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Iedereen die dit gedaan heeft, ontzettend bedankt. Hiermee help je mij mijn blog te laten groeien en mis je zelf nooit meer een artikel. Behalve dat ik je iedere week zo’n leuke nieuwsbrief stuur, zal ik je e-mailadres nooit voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt er dus van op aan dat ik zorgvuldig met je e-mailadres om zal gaan. Door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief geef je automatisch toestemming voor het ontvangen van mijn nieuwsbrieven.

Doel gegevens verzamelen

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
juliaflynn.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– juliaflynn.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

 

Cookies

Zoals de melding al aangeeft verzamelt mijn website cookies: functionele, analytische en tracking cookies Dit is zijn kleine tekstbestandjes die tijdens een bezoek aan een website worden opgeslagen op je computer. Op deze manier kan er bijvoorbeeld worden bijgehouden wat jouw surfgedrag is zodat er gerichter geadverteerd kan worden zodat dit precies bij je past. Deze cookies houden gelijk ook bij waar mijn bezoekers naar op zoek zijn, waar ze vandaan komen, in welke leeftijdscategorie ze vallen en ga zo maar door. Ik kom absoluut geen naam, adresgegevens of andere dingen over je te weten. Dat is en blijft privé. Mocht je dan toch een hekel hebben aan Cookies, dan kun je die ook uitzetten in je browserinstellingen. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Inzage en wijziging

Mocht je onverhoopt je persoonsgegevens willen inzien dan wil ik je erop wijzen dat je hier recht op hebt. Bovendien kun je je persoonsgegevens op ieder moment laten wijzigen. Dit kun je doen door me te mailen op contact@juliaflynn.nl ik streef naar een reactie binnen 2-3 werkdagen maar zal in ieder geval binnen de wettelijke periode van 4 weken reageren.

Wie ziet je gegevens in?

Ik ben de enige die je gegevens in kan zien. Ik maak gebruik van gastbloggers maar deze hebben geen toegang tot de e-mailadressen.

Persoonsgegevens die ik verwerk

juliaflynn.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en eventueel achternaam afhankelijk van wat je invult.
– E-mailadres
– IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Mijn website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@juliaflynn.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

juliaflynn.nl neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van juliaflynn.nl) tussen zit. juliaflynn.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

juliaflynn.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Klacht

juliaflynn.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

juliaflynn.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met contact@juliaflynn.nl

Aldus mijn privacyverklaring. Saai? Keer dan snel terug naar mijn homepage voor leuke blogs!