Plissé en streepjes, eerste aankoop na mijn bevalling

plisserok, post zwangerschaps outfit

Bij alle drie de zwangerschappen dacht ik toen ik naar mijn blubberbuik keek enkele minuten naar de bevalling: komt dit ooit nog goed? (deze gedachte was niet zomaar een gedachte, nee ik schreeuwde dit naar mezelf in mijn hoofd met een trillend lipje)

Heel eerlijk? Nee, nooit meer, en het wordt bij iedere volgende zwangerschap alleen maar erger. Oké, de tijgerstrepen en blubberbuik wordt wel nog minder hoor maar get real, we kunnen niet allemaal celebrities zijn met een bankrekening vol met virtuele dollars voor personal trainers en plastische chirurgie. Ik draag mijn buikje met tijgerstrepen met trots wanneer ik naar mijn kinderen kijk. (en soms baal ik er gewoon even enorm van, mag ook)

Voor de eerste keer weer winkelen na de bevalling

Maar goed, genoeg horrorverhalen. Ik kon natuurlijk niet voor eeuwig in mijn zwangerschapskleding blijven rondlopen. Er moest dus geshopt worden.Het was dan ook weer even confronterend om mezelf bij elkaar te rapen om te gaan shoppen voor nieuwe outfits. Niet lang hoor, want toen ik de H&M  binnenstapte was het weer als vanouds en was het graaien wat ik graaien kon om vervolgens meer dan de helft weer aan de verkoopmedewerkster mee te geven.

Plissérok gekocht

Iets wat ik wel heb gehouden en gelijk verliefd op was was deze roze plissérok. Ik ben sowieso dol op rokjes en jurkjes, ook omdat spijkerbroeken mij altijd afzakken. Het fijne aan de plissérok is dat je er zo leuk mee kunt combineren. Ik ging voor een basic streepjes shirt, maar een witte top of leuk zwart t-shirt en zelfs een spijkerblouse zouden hier prima op staan. Leuk om te dragen op rainy days zoals vandaag, om de boel op te fleuren, of op de zonnige wat minder warme dagen.

Deze poederroze plissérok heb ik gekocht bij H&M en kost €34,99,-  het is van 100% polyester. De stof glimt. en het shirtje is afkomstig van de basic collectie van H&M en kost €9,99,-.

Deze outfit is 100% strijkvrij en daarom 100% juliaflynn.nl proof.

Ik combineerde deze outfit met enkellaarsjes van C&A, maar witte sneakers of leuke sandalen staan hier ook supertof onder.

fotografie en credits naar: mijn geduldige man die de foto’s 10.000 keer heeft moeten maken omdat ik me geen houding weet te geven voor de camera.

Vond jij het lastig om na de bevalling kleding te kopen?

Tags:

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

10
Klets mee

avatar
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JeanineVlijtig LiesjesammieJoyce rdtSheila Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Hij staat je goed zeg! Mijn kleding is ook altijd strijkvrij. Anders is het veel te veel werk vind ik.

sammie
Gast

Erg leuk, staat je super leuk! Die rok is geweldig!

Joyce rdt
Gast

Wat een toffe outfit zeg. Ik ben tegenwoordig ook helemaal into streepjes! Liefs.x

Sheila
Gast

Staat je goed. En je ziet er goed uit. Ik geloof je meteen dat je van alles verbergt onder je kleding door gewoon slim af te kleden. Dat is namelijk wat ik ook probeer. Ik vind dat het grootste nadeel van een keizersnede. Dat je door de wond je huid er meer over heen hangt. Bij mijn 1e ks vond ik mijn buik acceptabel, maar nu vind ik het echt niet mooi. Maar het is nog maar 7 weken geleden. Dus ik ga er wel vanuit dat het nog wel beter word. Ik mocht natuurlijk de hele tijd nog niet sporten enzo. Ik heb nog geen nieuwe kleding gekocht. Alleen iets via marktplaats in mijn oude maat. Maar ik ga er voor dat ik daar straks gewoon weer in pas. Lukte na mijn eerste zwangerschap ook 🙂

Morgaine
Gast

Het ziet er leuk uit, niet mijn persoonlijke stijl, omdat het mij niet zou staan, maar het staat jou super!

Nee, ik had daar geen moeite mee, sterker nog, misschien niet direct, maar ik begon aan te komen ergens na mijn bevalling en werd zwaarder dan op het hoogtepunt van mijn zwangerschap, heel veel zwaarder… kortom het was moeilijk om passende kleding te vinden nog in die tijd. Maar als ik het vond, zat het gewoon goed.

X

Nesrin
Gast

LOVE IT! Echt een superleuk lookje woman. Ik vind die rok echt heel gaaf. Ik eh open de H&M nu hoor.

Lilian
Gast

Ik had vroeger ook zo’n rok (ook roze!) en ik vond hem heel erg lekker zitten, maar niet zo mooi. Dus ik droeg hem altijd op zondagen als ik brak was en er niemand langskwam. Maar jou staat hij erg mooi hoor 😉
Ik word tegenwoordig door Anna vierkant uitgelachen om mijn buik, echt op het gemene af. Dus ik ben nu aan het lijnen, mijn Lief heeft bij de sportschool een familie-abonnement afgesloten (ik snap de hint!) en ik durf alleen nog maar wijde shirts in de broek of rok te dragen.
Maar ja, je krijgt er zoveel voor terug he 😉

1 share