Over mij

 Hoi! Wat ontzettend leuk dat je meer over mij en de website wilt weten! Mijn naam is Jeanine, eigenaar van Juliaflynn.nl. Ik ben getrouwd in 2014 en mama van drie schurken in de leeftijd van 1, 6 en 8. Een meisje en twee jongens. Oh en hier en daar lopen er ook nog wat dieren rond. Bij ons thuis is het vaak een chaos, druk maar vooral gezellig. 

Een tijdje geleden ben ik begonnen als ZZP verpleegkundige en tekstschrijver, nadat ik 10 jaar in het ziekenhuis heb gewerkt. Ik hoop dat ik in de toekomst fulltime kan overstappen naar het schrijven van teksten, boeken en blogs, want dat is wat ik het allerliefste doe!

Ik heb een hekel aan strijken maar houd wel van schrijven. Daarom ben ik in Maart 2015 ”Julia Flynn” gestart. In eerste instantie was Juliaflynn mijn schrijvers alias (afgeleid van de namen van mijn zoontjes: Julian en Flynn) maar ondertussen is mijn blog uitgegroeid tot een hedendaags en persoonlijk online lifestyle magazine voor mama’s die ook hun tijd liever besteden aan andere dingen dan aan strijken. Op Juliaflynn.nl schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals: de perfecte hamburger tot en met belangrijke vraagstukken als: Ben ik een slechte huisvrouw? Dat allemaal onder het mom van: ”de beste spot is zelfspot”.  

Verder ben ik: Een tikkeltje lui, dromerig, een fantast, nieuwsgierig, een hopeloze romanticus, creatief, een computernerd, een chaoot met een hekel aan rommel maar blind voor mijn eigen rommel, bést wel lief maar chagrijnig als ik niet gegeten heb, guilty of pleasures en een echte levensgenieter. Maar bovenal gewoon mezelf. 

Over de website

 Juliaflynn.nl  is een persoonlijk online magazine voor heddendaagse mama’s die ook wel wat beters te doen hebben dan de hele dag strijken.Je vindt hier een uitgebreid aanbod van artikels over onderwerpen in de categorie: ouderschap, gezondheid, eten en drinken, lifestyle, werk en shoppen. Dat alles in een 100% strijkvrij jasje, en altijd lekker persoonlijk en herkenbaar geschreven door mij en soms door mijn gastbloggers.

De doelgroep

 JuliaFlynn.nl wordt dagelijks vooral bezocht door vrouwen tussen de 25 en 45 jaar en dan voornamelijk mama’s. Maar ook mannen nemen er zo nu en dan een kijkje. 😉 Voor meer gedetailleerde informatie over mijn doelgroep en bezoekersaantallen kun je een kijkje nemen in mijn mediakit. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je misschien nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van mijn over mij pagina? Of zou je gewoon graag een berichtje willen sturen? Gezellig! Contact opnemen mag altijd via social media of email, ik antwoord dan met alle plezier op je vraag of opmerking. Indien ik niet achter mijn schurken aan het rennen ben of trash-tv zit te kijken met een zak chips, zal ik zo snel mogelijk reageren. 

Heel veel leesplezier!

Liefs,

Jeanine