Over mij

 Hoi! Welkom op de over mij pagina. Hier vind je alles wat je altijd al over mij had willen weten. Mijn naam is dus Jeanine, eigenaar van Juliaflynn.nl.  Ik ben getrouwd in 2014 en mama van twee ontzettend grote jongens schurken (6 en 8) en een kleine meisjesbaby schurk  (waar ik heel erg veel van hou). Oh en hier en daar lopen er ook nog wat dieren rond. Bij ons thuis is het vaak een chaos, druk maar vooral gezellig en dat vind ik cool. 

Ik heb een hekel aan strijken maar houd wel van schrijven, daarom ben ik in Maart 2015 ”Julia Flynn” gestart. Hier schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals: de perfecte hamburger tot en met belangrijke vraagstukken als: Ben ik een slechte huisvrouw? En af en toe op vrijdag, omdat ik heel erg van fantaseren houd, een beetje fictie. Dat allemaal onder het mom van: ”de beste spot is zelfspot”.  

Verder ben ik: Een tikkeltje lui, dromerig, een fantast, nieuwsgierig, een hopeloze romanticus, creatief, een computernerd, een chaoot met een hekel aan rommel maar blind voor mijn eigen rommel, bést wel lief maar chagrijnig als ik niet gegeten heb, guilty of pleasures en een echte levensgenieter. Maar bovenal gewoon mezelf. 

Over de website

julia flynn Juliaflynn.nl  is een persoonlijk magazine over onderwerpen in de categorie: ouderschap, gezondheid, eten en drinken, lifestyle en shoppen. Allemaal vanuit een persoonlijk oogpunt geschreven door mij en mijn gastbloggers. JuliaFlynn is het beste te beschrijven als: Een persoonlijk magazine. JuliaFlynn.nl wordt dagelijks bezocht door voornamelijk vrouwen (met name mama’s) maar ook mannen nemen er zo nu en dan een kijkje.  

Vragen of opmerkingen?

Heb je misschien nog vragen of opmerkingen? Gezellig! Contact opnemen mag altijd via social media of email, ik antwoord dan met alle plezier op je vraag of opmerking. Indien ik niet achter mijn schurken aan het rennen ben of trash-tv zit te kijken met een zak chips, zal ik zo snel mogelijk reageren.