Nieuw jasje: mama ben jij een indiaan?

nieuw jasje

Ieder jaar weer vraag ik me af wat ik voor mijn verjaardag moet vragen aan mijn man. Simpelweg omdat ik geen nieuwe Tesla kan vragen 😉 ik kreeg overigens wel ooit een auto, en die is tot op heden nog mijn beste vriend. Omdat ik een nieuwe jas nodig had koos ik voor een praktisch cadeau.

Toen mijn man met een leren fringe jas op de proppen kwam wist ik niet zeker of ik er nou helemaal verliefd op was of dat het stiekem toch een beetje over de top was, paste zo’n excentrieke jas eigenlijk wel  bij me? Of was dat ding toch meer geschikt voor carnaval? (er missen alleen nog twee vlechten en een hoofdtooi en female Winnetou it is) maar het feit dat dat ding voor 70% afgeprijsd was, het mijn maat was, omdat het het laatste exemplaar was en heel misschien ook wel omdat niemand dat ding wil dragen, besloot ik het een kans te geven.

Ben jij een indiaan?

Nadat ik wat moed verzamelde besloot ik om er toch en plein public in te gaan paraderen. Onder de volwassen mensen pakte dat best goed uit. Ik kreeg zelfs een paar complimenten. Maar toen ik mijn kinderen uit school ging halen gebeurde het. ‘Mama, ben je nu een indiaan?’ en ook een ander kindje vroeg waar ik die mooie indianenjas had gekocht en waarom ik me verkleed had als indiaan. Je snapt wel dat dat ding toen een paar weken aan de kapstok heeft gehangen.

 

Alles went, zelfs een indianenjas

Hoewel ik tegenwoordig liever op safe speel met mijn kleding besloot ik de moed toch niet op te geven na het indianenvoorval op het schoolplein. Na een maand kwam indianenjas weer van de kapstok. Ik vind ‘m mooi en hoewel de fringetrend nu volgens mij wel zo’n beetje is overgewaaid, draag ik deze jas met trots. Al dan niet als een echte Pocahontas. (klinkt iets beter dan vrouwelijke Winnetou)

fringe jasje leer

Ook een indiaan worden? (voor de koudere zomerdagen en het najaar) Het jasje is van Goosecraft, maar bij onder andere forever21 verkopen ze ook dit soort jasjes.

Niet onbelangrijk: de foto met de prachtige groene parkachtige, (lees: hondenpad) realistische achtergrond zijn gemaakt door Julian, die de enige was die in ruil voor een snoepje zijn indianen mama op de foto wilde zetten.

Speel jij ook liever op safe met kleding? Wat is jouw meest excentrieke kledingstuk?

Tags: ,

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

12
Klets mee

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JeanineVlijtig LiesjeLeonie van MilJoniMorgaine Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Oh geweldig. Laat het maar aan kinderen over om precies de vinger op de gevoelige plek te leggen. Ik zou me denk ik in deze jas ook niet zo prettig voelen, hoe leuk hij ook is. Maar ik vind het ook al snel ‘te druk’.

Leonie van Mil
Gast

Leuk jasje!! Haha geniaal al die uitspraken van kinderen.

Joni
Gast

Ik vind het toch leuk hoor 🙂 Mijn meest excentrieke kledingstuk op dit moment is zo’n brede flodderbroek met bloemen. (miss M heeft de kleedjesversie – twinning is winning!) 🙂

Morgaine
Gast

whahahahaha mijn meest excentriek? Of buiten de box denkend kledingstuk? Het is maar waar je bent, want ik ben fan van Castlefest en Gothic stijl, dus uhm… Niet dat het vol hangt daarmee hoor, vaak ook onpraktisch in dagelijks leven qua werken of laat staan als je zwemt, maar goed… het is maar net hoe je het combineert of wanneer je het draagt, ik heb dus een prachtige jurk out of the box, maar met kerst ook erg leuk om te dragen en eventueel passend, en een gothic stijl blouse achtige trui met van die lange mouwen die los hangen, onpraktisch als je gaat eten dan weer alleen al, hahaha

X

Tamara TS
Gast

Haha, dat kreeg ik met mijn zwarte leren jasje met franje ook al te horen. Ik vind deze variant heel erg leuks staan.

Sammie
Gast

Hihi, ik snap de vergelijking met een indiaan van kinderen, maar ik vind het jasje je heel tof staan. Erg mooie kleur ook!

1 share