My nametags: zo onthoud ook papa van wie dat ondergoed nu ook alweer was (winactie gesloten)

Ondanks dat onze jongens zich twee jaar in leeftijd schelen, zijn ze bijna even groot en zit er maar één maatje verschil in hun kleding. Erg handig, want zo kan de jongste schurk de kleding van grote schurk het jaar erop aan. 

Bovendien vindt Flynn het erg stoer om kleding van zijn grote broer te mogen dragen. Maar ondanks dat het handig is, heeft het ook nadelen.

Het grote onderbroeken mysterie

Zo was er iedere week bij een van de jongens een standaard tekort aan onderbroeken en moest ik dus standaard tegen blote apenbillen aankijken, een klaagzang aanhoren over dat er weer iemand geen ondergoed had en kon ik weer op zoek  als een detective om het onderbroekenmysterie op te lossen. Aangezien papa ook de nodige bergen was wegwerkt (waarvoor ik hem super dankbaar ben) raken er nogal eens wat kledingstukken in de verkeerde kast, want die maten blijven lastig. (ik heb hier absoluut niets mee te maken) Zo heeft Julian vaak een maandvoorraad aan onderbroeken terwijl andere schurk er geen enkele heeft.

My nametags stickers met eigen ontwerp

Een oplossing voor dit onderbroekenissue was dus wel welkom. Daarom was ik in mijn nopjes dat ik een drietal setjes bij mynametags.be mocht ontwerpen voor Julian, Flynn en Nolah.

Het leuke aan de zelfklevende naamlabels die ik uit mocht kiezen is dat ze niet alleen op kleding geplakt kunnen worden maar bijvoorbeeld ook op servies. De naamlabels zijn naast wasmachine bestendig (tot 60 graden)  namelijk ook vaatwasser bestendig.

Het ontwerpen ging erg gemakkelijk, en er was een scala aan keuze. Zo kun je het lettertype aanpassen, de achtergrond en er een leuk logootje bij plaatsen.

Voor Julian ging ik voor iets stoers, en aangezien Julian nogal een digiboy is, koos ik voor een telefoon als logo. Flynn is meer van de piraten en kreeg dus een stoere piratenvlag. Voor Nolah uiteraard roze. (met een klaverbloempje omdat Nolah een ierse naam is)my nametags Nolah

Ik vind de stikkers erg mooi geworden, nog beter als hoe het eruit ziet op de website zelf, en tot nu toe zijn ze erg goed blijven zitten, ook na het wassen, en het aller aller beste is: je hoeft deze labels er niet in te STRIJKEN. (al hebben ze daar ook varianten van, maar mij niet gezien dus)

Win zelf ook een eigen setje ”My name tags”

Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je zelf ook een setje uitproberen? Wie weet heb je geluk, want ik mag zelf namelijk een gepersonaliseerd setje weggeven!

Wat moet je doen?

  • Laat een reactie achter op mijn blog met geldig e-mailadres waarin je laat weten dat je meedoet!
  • Tag iemand in het bericht op  Facebook of Instagram die dit ook leuk zou vinden

Wat je mag doen:

Uiteraard zou ik het super gezellig vinden als je me ook komt volgen op een van mijn social media kanalen. Deze vind je in de rechterzijbalk –> onder ”hier vind je mij ook” of op bloglovin.

De winactie duurt een week. Je kunt tot en met 15/5 23.59 meedoen. De winnaar wordt 17-5 bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht. Iedereen veel succes 🙂 

Voor dit artikel heb ik producten opgestuurd gekregen.

Update 17/5:

De winactie is gesloten. Liesbeth is de winnaar en krijgt zo snel mogelijk een setje zelf ontworpen stickers toegestuurd! 🙂

 

 

 

Tags:

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

4
Klets mee

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Miekske DingensLiesbethStefanieAnita H. Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op
Miekske Dingens
Gast
Miekske Dingens

Heel handig voor onze kapoen!!!! <3 <3 <3

Liesbeth
Gast
Liesbeth

Ik doe graag mee voor ons kleintje dat over een paar maandjes naar het kinderdagverblijf gaat. Heel handig lijkt mij dit!

Stefanie
Gast
Stefanie

Leuk! Ik waag ook een kansje voor deze handige blijf van Uk zijn kleding stickers

Anita H.
Gast
Anita H.

Ik doe mee!!

1 share