De kostbare tijd van een moeder

Stuk chocola in mijn mond en een dampende kop thee boven mijn gezicht en de olympische spelen op de achtergrond. De baby slaapt. Over een paar uurtjes moet ik werken en eigenlijk zou ik de keuken moeten boenen. In plaats daarvan kies ik er voor om even helemaal los te gaan op het toetsenbord van mijn splinternieuwe laptop, die overigens vliegensvlug is waardoor ik niet meer bij iedere klik zo enorm lang moet wachten waarbij het voelt alsof ik het Krijt, Jura én Trias passeer. Wachten duurt lang, al helemaal wanneer je een moeder bent en dus niet zoveel tijd hebt. Om maar te zwijgen over het ondernemerschap.

Ben ik weer

Ik had als doel om sinds de start van mijn ondernemerschap iedere dag te bloggen al dan niet met ondersteuning van mijn gastbloggers, maar zoals je ziet is daar maar weinig van terecht gekomen. Ik ook altijd met mijn totaal niet SMART geformuleerde doelen. Gelukkig voel ik me er niet schuldig over en ben ik blij dat ik naast mijn nieuwe baan, nog altijd het huishouden en de kinderen redelijk kan managen en af en toe tijd over heb om wat te slapen en mijn nieuwe verslaving: Hayday, te onderhouden.

maar zoals ik al zei, heb ik wat aan tijd management gedaan waardoor ik nu weer wat schaarse vrije tijd overhoud om het internet weer te verrijken met echte Juliaflynn artikels. Hoe vaak en wanneer weet ik niet, maar neem gerust regelmatig een kijkje. Of neem een email abonnement op Juliaflynn.nl, dan loop je de laatste artikels nooit mis en beloof ik je dat ik je maximaal 1x per week zal spammen.

Deze week op Juliaflynn.nl

Wat je in ieder geval deze en aankomende week kan verwachten zijn onder andere nog een nieuwe gastblogger om kennis mee te maken en hopelijk een boel nieuwe artikels van mijn eigen hand in de categorieën lifestyle, eten en drinken, mama zijn en gewoon ouderwets geneuzel over van alles en nog wat.

Witlof, (zo heb ik altijd al eens een artikel willen afsluiten)

Jeanine 

Moeder zonder tijd, vrouw van een man met nog minder tijd, huishoudkluns en wannabe hoofdredacteur van Juliaflynn.nl

Tags: ,

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

4
Klets mee

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JeanineLilianMarije Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Lilian
Gast

Leuk als je er weer bent, Ik heb ook nog drie gastartikelen voor je, maar die moeten nog geschreven worden, want ik bedenk ze altijd als ik in bed lig ‘s nachts en dan kan ik ze niet uitschrijven of dicteren. Maar ik ben ook weer met een nieuw project bezig. Dus ach, als het maar leuk blijft allemaal! Succes 🙂

Marije
Gast

Haha nou het was het wachten waard! Ikmoet altijd zo lachen van je artikelen. Afsluiten met Witlof, ha! You go girl 😉

1 share