Kletspraat 2# Laptop stuk, JuliaFlynn.nl in een nieuw jasje en naar Amsterdam gereden!

De meivakantie zit er weer op! (en de vlag hangt uit) na twee weken gezelligheid vind ik het wel weer fijn dat die schurken weer naar school gaan. Trouwe fangirls en boys van mijn website (zoals mijn moeder die altijd alles leest) zullen misschien wel gemerkt hebben dat ik de figuurlijke bezem —waar anderen een voorjaarsschoonmaak houden— eens flink door mijn website heb laten gaan.

Ik was het zat, niks werkte meer naar behoren en ik was niet meer tevreden met hoe mijn website eruitzag. Verder ging ook nog eens mijn laptop kapot waardoor de processen stagneerden en had ik een heleboel stress omdat ik naar Amsterdam moest rijden. Maar na een flinke portie geduld en doorzettingsvermogen is gelukkig alles weer helemaal goed gekomen na wat letterlijke en figuurlijke hobbels op de weg. (zelfs rijden in Jan-Dirk naar Amsterdam) Lees je mee?

Frustraties: laptop en website stuk gemaakt

Het heeft wel wat stress gekost om tot dit resultaat te komen. Ik heb de afgelopen weken behoorlijk wat gesleuteld aan dingen weer functioneel te krijgen. Zo heb ik aan wat bestanden zitten rommelen waar ik eigenlijk niet aan had moeten rommelen. Resultaat: bye bye, website. Echt, paniek!


Gelukkig bestaan er back-ups en na een klein kwartier stressen en hyperventileren had ik alles weer zoals het was. Uiteindelijk heb ik het hele roer maar omgegooid en nu heb ik weer heel veel liefde voor mijn blog.  Daar hoorde ook gelijk een nieuwe lay-out bij. Hoe vinden jullie het geworden? (jullie moeten ook echt een keer op de laptop kijken, mijn over mij stukje in de rechter zijbalk springt, echt heel cool! En ik heb een carrousel met uitgelichte blogs en een Instagram slider. (klinkt bijna als een dagje Efteling toch?)

 

(veel old skool geschreven heb ik overigens niet, na een half uur en schrijfkramp hield ik het maar voor gezien. Nu weet ik weer waarom ik een pesthekel had aan huiswerk maken met pen en papier.

Naar Amsterdam gereden in mijn oude Toyota Starlet

En dan was er nog dat andere avontuur. Ik schreef twee weken geleden al dat ik naar het concert van John Mayer zou gaan. Ik had me echter alleen nog niet echt bedacht hoe en met wie. Gelukkig wilde een hele lieve collega met me mee, en stapte nog vrijwillig bij me in de auto ook. Ik moet namelijk iets bekennen: ik vind vijf-baans snelwegen echt een living nightmare waarbij ik kortsluiting krijg in mijn hoofd. Ik schrijf er nog wel eens iets over. Vraag me niet hoe —oké het hoofddoel was John Mayer, hallo! John-gitaarspelende-held-Mayer—maar het is me gelukt om zonder ongelukken. (op een bijna incident waarbij ik niet had ingeschat dat de afrit van het tankstation eigenlijk twee banen waren en er dus bijna een dikke vette Audi versmolten was met mijn Jan-Dirk) Het concert was geweldig! Ook daar nog meer blogs over. (tot John Mayer je de keel uit gaat hangen)

Nachtdienst, overmatig ijsgebruik en Nolah draait!

Julia Flynn
Lekker brak na mijn nachtdienst
Liefde op een hoorntje (slagroom, yoghurt mango)

Verder had ik afgelopen week mijn eerste nachtdienst sinds ik weer aan het werk ben. John Mayer  telde ook een beetje  als nachtdienst, waardoor ik dubbel zo brak was. Maar dat heb ik goed gemaakt met heel veel ijsjes, chocolade koekjes bij Milk and Cookies en meer guilty pleasures.

Vergat ik bijna de grootste (mei)lpaal (ja, ik weet ook wel dat dit met lange ij is, leuke woordspeling toch?) te vermelden: Nolah, heeft zich omgerolt, en uiteraard miste ik dit memorabele moment. Gelukkig was de dino knuffel getuige. Hierna heeft ze het ook niet meer gedaan, maar dat komt vast goed.

Genoeg gekletspraat. Hoe was jullie meivakantie?

 

Tags: ,

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

Klets mee

8 bericht(en) Op "Kletspraat 2# Laptop stuk, JuliaFlynn.nl in een nieuw jasje en naar Amsterdam gereden!"

avatar
Jeapiebel
Gast

Je website in een nieuw jasje is zeker mooi geworden. Als je ergens niet tevreden over bent dan is het idd zeker tijd om te veranderen. Doe je goed! Ik denk soms ook wel om een andere lay out te nemen. Al ben best tevreden over hoe mijn theme is. Alleen de stress er om heen houd mij tegen, zoals je ervaren hebt eigenlijk. Gelukkig hebben wij een back up! 🙂

sammie
Gast

Ik vind je nieuwe layout heel mooi, fijn dat je je website hebt kunnen redden en niet alles verwijderd was 😀 Ik zou ook echt gaan stressen dan!

Lilian
Gast

Ik vind je website heel mooi geworden! En een gezellig stukje er meteen op. Wat een avonturen in de vakantie 😉 Wij hebben hier een hele leuke vakantie gehad, maar blij dat ik weer aan de slag mag, ben net klaar, heb altijd zo aan het begin zoveel energie 🙂 En mensen die nachtdienst kunnen neem ik sowieso een petje voor af. Anna werd vannacht wakker door een nachtmerrie èn ik had mijn wekker verkeerd gezet, waardoor ik een uur te vroeg wakker was. Ook een soort nachtdienst dus 😉 Poeh, ben kapot!

Sheila
Gast

Ik vind je lay-out super! Goed gedaan. Knap ook dat het gelukt is. Ik zou helemaal chagrijnig worden als mijn website ineens weg is.

1 share