Gastbloggers gezocht voor JuliaFlynn.nl

gastbloggers

Help JuliaFlynn.nl de winter door! Want ik wil alles behalve dan dat deze website ondergesneeuwd raakt. Het zal in Nederland allemaal wel meevallen qua sneeuwval, maar toch. Je leest het inderdaad goed, ik ben opzoek naar leuke, gezellige of boeiende gastbloggers die in eerste instantie gewoon helemaal verliefd zijn op schrijven in de breedste zin van het woord. (net zoals ik)

(Gast)bloggen voor JuliaFlynn.nl

Omdat iedereen een verhaal heeft en een podium verdient wil ik je die graag bieden op mijn eigen persoonlijke magazine voor papa’s en mama’s die ook niet van strijken houden.  Dus houd jij ook niet van strijken, maar wel van schrijven en wil je dat doen over de volgende onderwerpen:

 • Eten en drinken
 • Ouderschap
 • Lifestyle
 • Reizen
 • Gezondheid
 • Relatie
 • Shoppen
 • Fictie
 • Een eigen column

Of over iets compleet anders dat helemaal bij JuliaFlynn.nl past? Dan zou het me meer dan gelukkig maken om jou een eigen online podium te bieden

Wat verwacht ik van jou

Allereerst hoop ik dat je veel plezier hebt in het schrijven. Qua frequentie zijn er geen musts. Mocht je een vaste wekelijkse of maandelijkse rubriek willen of liever eenmalig willen schrijven? Allemaal mogelijk! De enige voorwaarde is dat de content past bij deze blog. Verder zou ik het leuk vinden als je me een stukje van je werk toe zou willen sturen. Iets dat je eerder hebt geschreven, of elders is gepubliceerd. Zo weet ik met welke pen ik te maken heb en of deze aansluit op die van mij.

Wat krijg je van mij?

 • Heel veel liefde op de eerste plek: Ik bied je een virtueel podium op deze blog en social media voor een gezellig lezerspubliek. (ik kan het weten)
 • Mocht je al een fervent blogger zijn, dan link ik uiteraard naar je eigen blog bij je artikels indien je dit graag wilt

Als vaste blogger:

 • Persuitnodigingen
 • Recensiemateriaal wanneer dit aansluit bij jouw onderwerp

Ben jij die iemand?

Herken jij jezelf in JuliaFlynn en wil je graag komen schrijven? Of wil je gewoon vrijblijvend wat meer informatie? Check dan even mijn contactpagina zodat je me een mailtje kunt sturen. Dan stuur ik je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Of ken jij iemand?

Mocht je zelf geen biet geven om bloggen of schrijven maar wel iemand kennen die dit helemaal te gek vindt (en strijken haat)? Tag hem of haar dan op Facebook of stalk diegene via Whatsapp 😉

Natuurlijk mag je dit bericht ook gewoon delen tot ieders ergernis. Zou ik leuk vinden!

 

 

 

Tags:

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

Klets mee

8 bericht(en) Op "Gastbloggers gezocht voor JuliaFlynn.nl"

avatar
Joni
Gast

Oh, leuk! Ik wil ook wel – als jij wil etc 😉 Je hebt de link(s), haha!

Morgaine
Gast

Ik ben benieuwd, ik heb het eerder gedaan, gast blogs geschreven met achteraf de vraag, waarom eigenlijk als ik zelf een blog heb, hahaha Ik zie er dan niet zo het nut van in eerlijk gezegd, gezien het ook op eigen blog terecht kwam… Maar goed, het zal voor sommigen een nut hebben 😀

X

Lilian
Gast

Leuk. ik doe mee! Ik zal op korte termijn even een blogje opsturen, zodat je een beetje weet hoe ik schrijf 😉

Moeniesch
Gast

Hallo Julia Flynn,
Ik heb belangstelling voor jullie aanbod.
Ik heb altijd al willen schrijven. Ik vind het leuk om te schrijven. Veelal uit eigen ervaringen. Het betreft gebeurtenissen. Trouwens ik heb ook een hekel aan strijken. Soms moet ik wel hoor, maar liever niet. Mijn spijkerbroeken heb ik nog nooit gestreken!!

Hopelijk mag ik “mijn schrijftalent” bij jullie lanceren.

Met vriendelijke groet.
Moeniesch

1 share