Concertkaartjes van ticketswap, werkt dat wel? (hoe ik aan kaartjes kwam voor John Mayer)

Al jarenlang probeer ik tevergeefs aan kaartjes te komen voor John Mayer, waar ik al een decennium een echte fangirl van ben. Mijn liefde voor zijn muziek begon in mijn tienerjaren, want wie gaat er nou niet blozen als een goed uitziende man met wonderlijke gitaarkunsten ”your body is a wonderland” zingt. Oh god, Ik dwaal af. 

Kaartjes, die moest en zou ik hebben. Zo zat ik een keer in 2014 uren voor de laptop om door de virtuele wachtrij van ticketmaster te komen. Maar ik werd keihard gedist! Uitverkocht. Vervolgens lukte het me om kaartjes voor London te krijgen. Twee vliegen in een klap dacht ik, want gelijk een weekendje London! Niet dus. Ik moest mijn kaartjes noodgedwongen verkopen toen ik voor een ultimatum werd gesteld. Familiedag bleek op de zelfde dag als het concert te zijn. (afzeggen zou een echtelijke ruzie opleveren) of alleen naar John Mayer in London.

Kaartjes verkocht en gekocht via ticketswap

Ik besloot om een goede family minded echtgenote te zijn en schoof deze once in a lifetime—ja het zit hoog— oppertunity opzij. De kaartjes verkocht ik via Ticketswap. Dat was ook meteen mijn eerste ervaring met Ticketswap, en die was goed! Het geld werd netjes uitbetaald. (dat geld kon me eigenlijk gestolen worden)

Door het dolle heen was ik toen John Mayer dit jaar weer een concert aankondigde. Dit keer moest het lukken. Helaas bleek het kaartjes kopen een déjà vu van drie jaar daarvoor. Ik was boos en teleurgesteld, want ik zou mijn andere John misschien wel nooit live zien. Maar ik gaf het niet zomaar op voor John. Ik besloot me weer tot Ticketswap te wenden, wat een wekenlange strijd bleek tussen de snelheid van mijn reactievermogen en de rest van alle John Mayer fan girls en boys die ook zonder kaartje zaten. Ik gaf niet op, en mijn doorzettingsvermogen werd beloond. Ik kreeg het voor mekaar om alsnog twee tickets te kopen via Ticketswap.

Kwam ik binnen?

Even was ik wel zenuwachtig, want kon diegene die de kaartjes verkocht had via Ticketswap, niet gewoon besluiten om zelf te gaan? Néé, gelukkig verandert Ticketswap de code van het doorverkochte kaartje voor een nieuwe. Toch bleef de twijfel, wat als ik voor niks naar Amsterdam zou gaan en alsnog niet binnen kwam? Je kunt je wel indenken dat het moment dat mijn kaartje gebliept werd en ik zomaar door mocht lopen er een hele last van mijn schouders viel. Weer een positieve ervaring met Ticketswap dus.

Dingen die Ticketswap doet om (de meeste) teleurstellingen te voorkomen:

  • Samen te werken met ticketorganisaties en tickets te controleren
  • Streng controleren op fraudeurs
  • Mensen laten inloggen met Facebook, bovendien kun je zien of deze persoon al eens succesvol kaartjes heeft verkocht.
  • Ook niet onbelangrijk, Ticketswap streeft naar eerlijke prijzen en  dus kun je je kaartjes niet voor meer dan 120% verkopen.

Achteraf kreeg ik ook nog een mail van Ticketswap, waarin ik kon aangeven dat ik echt binnen was gekomen en diegene die de kaartjes verkocht had kon bedanken met een berichtje en een foto. (bij deze Ad, bedankt!)

Ik heb iedere minuut genoten van het concert en ben de mensen van Ticketswap eeuwig dankbaar, vandaar dat ik dit met jullie deel.

Heb jij wel eens iets via Ticketswap gekocht of verkocht? Wat was jouw ervaring?

Tags: ,

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

6
Klets mee

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JeanineNicoleTanjaMarije Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op
Nicole
Gast

Ik heb er wel eens kaartjes voor ZAND verkocht en ik heb laatst kaartjes voor Queen gekocht. Echt een ideale site, omdat je zeker weet dat het allemaal echt en betrouwbaar is!

Tanja
Gast

Ja heel vaak gedaan! werkt echt goed en nooit probleem mee gehad.

Marije
Gast

Ik verkocht mijn kaartjes voor John Mayer binnen 41 seconden via Ticketswap. Wat een fijne site is dat! Fijn dat jij via die site kaartjes hebt gekocht. Het is zo veilig als wat.

1 share