Alleen voor échte luilakken (win een luilak hangmat en meer) gesloten

win luilak hangmat

De kinderen zijn naar school, de zon brandt op je schouders en eigenlijk zou je moeten stofzuigen en drie bergen was wegstrijken maar je onderdrukt je innerlijke assepoester-jij en besluit te zondigen.

Vlug maak je een kop thee (of als je het echt bont wilt maken een cocktail want YOLO) pakt je favoriete boek erbij en na een korte worsteling hang je, in je hangmatje. Althans, dat is wat een echte luilak zou doen. En waarom niet, iedereen heeft wel eens een momentje voor zichzelf nodig toch? Even onbewoond eilandje spelen in je achtertuin. Dat kan!

Win een hangmat van Luilak + leuke extraatjes

Ik mag namelijk in samenwerking met Luilak weer wat weggeven: de porto alegre hangmat van ‘’Luilak’’! maar ik hoor je al denken, wat moet ik met zo’n ding zonder twee palmbomen op perfecte afstand in mijn Hollandse tuintje? No problemo. Je krijgt er een bevestigingsset bij die je kunt gebruiken voor onder andere je plafond, schutting, muur of zelfs balkon.

Bovendien krijg je er ook nog een do not disturb box bij! Deze bevat leuke goodies met stickers, deurhanger, pet en oogmasker. Zo houd je mensen op veilige afstand terwijl je de luilak uithangt. (wel zo handig)

Hoe doe ik mee?

Allereerst moet je bewijzen dat jij een echte luilak bent! Hoe luier hoe beter, laat daarom een reactie achter met e-mailadres zodat ik je een mail kan sturen als je hebt gewonnen (ik gebruik je mail adres enkel voor dit doeleinde) met daarin waarom jij een echte luilak bent en deze hangmat hebt verdient. Reageren onder het bericht op Facebook mag ook!

Wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

Deze winactie duurt 1 week. Je kunt daarom tot en met 23 mei 23.59 reageren om kans te maken. De winnaar maak ik 24 mei bekend op social media en in een persoonlijk berichtje. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Veel succes iedereen 🙂

Update 24/5:

Middels een super cool youtube filmpje op mijn kanaal heeft Flynn de winnaar gekozen: Jeffrey is de gelukkige! Gefeliciteerd, de hangmat komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Tags:

Dit is ook leuk

door
Mama van 3 schurken(0,5&7) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.
Vorige post Volgende post

Klets mee

15 bericht(en) Op "Alleen voor échte luilakken (win een luilak hangmat en meer) gesloten"

avatar
Andy E
Gast

Een echte luilak ben ik niet, maar ik kan wel genieten van rust. Heerlijk in de zon met een boek, en in plaats van in een harde stoel in een zalige hangmat, ja het spreekt me wel aan. Misschien toch maar wat extra verlofdagen opnemen als ik deze zou winnen.

Evi Huys
Gast

Moest ik écht lui zijn zou ik de moeite zelfs niet nemen om hierop te reageren maar dat doe ik wel want ik wil deze heel graag winnen om te chillen deze zomer
Wel ben ik lekker lui geweest en heb ik geen leestekens gebruikt in dit bericht want dat is alvast wat energie bespaard
Hahahhaha 😀

Goele H
Gast

Met 2 kinderen die graag helpen thuis komt de luilak snel in mij boven. Mijn zoontje vindt het geweldig om zelf een glas melk in te schenken of voor mama een glas sap, dus daar maak ik aardig gebruik van. Dat gaat helaas niet blijven duren, maar misschien deze zomer nog wel vanuit deze hangmat?

Iris Bakker
Gast
Haha, waarom ik echte luilak ben? Nou, omdat ik al bijna 10 jaar een hulp in het huishouden heb. Omdat ik na de verhuizing vorig jaar eigenlijk niet eens weet waar de strijkbout nu is. Omdat ik schone kleren niet opvouw, maar gewoon laat hangen totdat ik het weer aandoe. Omdat ik een zandbak, speelhuisje, volledig mini-wagenpark, schommel en een watertafel in de tuin heb staan, zodat de peuter gewoon zelf gaat spelen en ik een boekje kan lezen. Omdat ik mijn kids voor 7 uur ‘s ochtends altijd weer terug naar bed stuur. Omdat ik geen taartvormen in huis heb. Omdat PostNL bijna dagelijks op de stoep staat (van in de stad lopen word je moe) Maareh, naast dat ik van nature gewoon een echte luilak ben, heb ik wel twee kleine kinderen, een man met een eigen zaak en een baan buitenshuis. Ik zou dus heeeeerlijk willen luieren… Lees meer
cobi
Gast

O dit zou fijn zijn! even van mn rust genieten, ik ben aan het bijkomen van 20 jaar onbehandelde apneu dus moet nogal wat slaap inhalen….. als de kids me dan mn hapje en drankje brengen zou het helemaal top zijn

melissa
Gast

Nou echt tijd om te luilakken heb ik niet. Onlangs verhuisd, grote schoonmaak, nu een carport aan het zetten, oprit aan het leggen, oprit en terras schoonspuiten, overkapping nieuw dak, lantaarnpalen plaatsen etc etc. Nu doet mijn man het meest werk, maar ik help zoveel ik kan, naast het huishouden en de kids. Maar…….. de vakantie is in zicht en mijn ouders hebben al aangeboden om een keer op te passen zodat er tijd is om te luilakken en daar ga ik ook zeker gebruik van maken. Cocktail; goed boek en hopelijk deze hangmat!

mieke stam
Gast

Ik hoop dat ik niet te lui ben om hem op te hangen als ik hem win… 😉 gelukkig heb ik daar een man voor, hahaha

Miekske Dingens
Gast

Lui? Nee hoor … Ahum 🙂

Anita H.
Gast

Ppppffff. Moe.

Morgaine
Gast

whahahaha ik zie het al voor me, nog minder bewegingsruimte hier in huis, want er hangt iets in de weg 😛 Ik gun het iemand anders, wel heel erg leuk als je er wel de ruimte voor hebt!

X

1 share